Doi copii loviţi în plin pe o trecere de pietoni din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto Adevărul
foto Adevărul

Un şofer a accidentat doi copii care traversau strada pe o trecere de pietoni din cartierul Alexandru şi a fugit de la locul accidentului. Valentin V. (34 de ani) a fost prins în scurt timp, iar poliţiştii au constatat că a consumat şi băuturi alcoolice.

Şoferul unui Volkswagen a lovit în plin, sâmbătă seara, doi copii care traversau strada pe bicicletă, pe culoarea verde a semaforului. Valentin V.şi-a continuat nestingherit drumul.Însă un taximetrist care a văzut accidentul l-a urmărit şi a anunţat Poliţia.

Şoferul a fost prins în scurt timp pe strada Plăieşilor, iar poliţiştii l-au testat cu etilotestul. Astfel, au constatat că Valentin V.avea o alcoolemie de 0,3 la mie în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltare de probe biologice.Copii au scăpat cu răni uşoare.

Accident cumplit în judeţul Iaşi. Doi tineri au murit

În faţa anchetatorilor, şoferul a precitzat că nu a văzut cei doi copii şi nu şi-a dat seama că i-a lovit. El este cercetat pentru fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Intră pe iasi.adevarul.ro pentru a vedea cele mai noi informaţii din Capitala Moldovei!

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite