Accident lângă Gara Leţcani. O maşină a intrat într-un cap de pod UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambualnţa l-a transportat la Constanţa (foto: Arhivă)
Ambualnţa l-a transportat la Constanţa (foto: Arhivă)

Accidentul rutier s-a produs luni în jurul orei 11.30, în spatele Gării Leţcani şi s-a soldat cu doi răniţi uşor şi unul grav.

Ora 12.55: Şoferul maşinii care a intrat în capul de pod este în stare gravă, iar cei doi pasageri din autoturism au suferit răni mai uşoare. „Şoferul are politraumatism cranio cerebral şi fracturi deschise la membrele inferioare. Pasagerii, care au 23, respetiv 47 de ani, au traumastisme cranio faciale“, a explicat Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt de la „Spiridon“.

Ora 12.30: Şoferul şi pasagerii din maşină au fost internaţi la Spitalul „Sf. Spiridon“ din Iaşi. Victimele au fost preluate de o ambulanţă din Bacău care venea spre Iaşi şi era în apropiere de locul accidentului. În acelaşi timp, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi a trimis o salvare la locul accidentului, dar nu a mai găsit victimele.
Am trimis şi noi o maşină cu medic, dar când a ajuns acolo nici urmă de victime. Nici poliţia nu ştia unde sunt. Era doar maşina. Dupa aceea am aflat că o ambulanţă de la Bacău i-a dus la spital. Trebuiau să ne anunţe şi pe noi. Noi, dacă intervenim în alte judeţe, anunţăm Ambulanţa de acolo“, a declarat Radu Calistru, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi.

Ora 11.43: Primele informaţii arată că o maşină mică a intrat într-un cap de pod. Cele două persoane din autoturism şi şoferul au scăpat cu viaţă, dar au suferit răni grave.

Vom reveni cu amănunte.

Maşină lovită de tren la ieşirea din Iaşi. Trei oameni au murit UPDATE/ VIDEO

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite