DUBLIN: Marian Mihalache a spus instanţei irlandeze că victima a fost iubirea vieţii lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri a fost audiat în procesul derulat la Dublin, Marian Mihalache, acuzat de crimă în cazul asistentei medicale Loredana Pricăjan. Juraţii au ascultat o poveste de iubire pe care suspectul de crimă o vedea cu happy-end. Citiţi de a declarat Marian Mihalache în audierea încrucişată de la tribunal.

Audierea lui Marian Mihalache s-a făcut prin intermediul unui interpret autorizat. El şi-a început declaraţia în faţa juraţilor arătând că  se afla într-o relaţie cu victima, Loredana Pricăjan,  de 13 ani şi avea în plan să se mute în Irlanda ca să fie lângă ea.

Acuzatul a precizat că a venit în Irlanda ca să o vadă pe Loredana Pricăjan care lucra ca asistentă medicală într-o clinică. Marian Mihalache a spus că în ziua crimei a întâlnit-o pe victimă în autobuz şi s-a întors cu ea împreună la căminul Institutului Irlandez de Management, unde avea închiriată o cameră.

În repetate rânduri, acuzatul a declarat juraţilor că el şi victima erau fericiţi împreună, spunând că Loredana Pricăjan i-a mărturisit că nu iubea un alt bărbat.

Întrebat cum s-a întâmplat că victima a fost tăiată de două ori mortal la gât, acuzatul a replicat: “Nu ştiu ce s-a întâmplat”. El a povestit însă din nou cum victima l-a tăiat la gât şi l-a întrebat dacă are curajul să-i pună capăt vieţii.

Acuzatul a descris-o pe Loredana Pricăjan ca pe marea dragoste a vieţii lui şi a mai declarat juriului, citind un text pregătit dinainte, că “Am iubit-o, chiar dacă ceilalţi nu m-au înţeles”.

Procesul continuă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite