Daniela Toma, tânăra târătă 32 de metri de un autocar pe drumul naţional 7, era elevă eminentă la Colegiul Naţional “Decebal”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Respir acum. Numele meu este Dana. Sunt o ciudată şi îmi place asta. Sunt obişnuită să fiu o neînţeleasă. Urăsc dimineţile. Îmi place să râd. Îmi place să fiu iubită. Nu încercaţi să mă judecaţi!”, asa de autocaracteriza Daniel Toma pe blogul său. Ultima sa postare este datată 8 februarie.  Zece zile mai târziu a murit pe trecerea de pietoni. Astăzi, colegii de liceu şi familia o înmormântează.

O elevă eminentă, mereu cu zâmbetul pe buze. Aşa o caracterizează prietenii pe Daniela Toma, tânăra care în weekend a murit într-un accident rutier pe DN7, pe raza oraşului Simeria.

FOTOGALERIE Moarte tragică: sute de colegi şi-au luat adio de la Daniela Toma, eleva decebalistă omorâtă pe trecerea de pietoni

0 tânără de 18 ani a fost târâtă 32 de metri pe DN7 de un autocar

O şoferiţă cu BMW, din oraşul Călan, a băgat un bărbat în mormânt şi o tânără în spital

Un pensionar din Deva a atacat cu un cuţit un brancardier de la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Colegii încă nu şi-au revenit din şoc. “O cunoşteam de aproape doi ani. Era în clasă cu prietena mea cea mai bună. Nu cred că am văzut-o vreodată tristă pe Daniela, mereu era plină de viaţă”, a declarat Andreea Popescu, colegă de liceu.

CLICK PE POZĂ PENTRU FOTOGALERIE!



Amuzantă şi binedispusă o ştia şi Mihai Mugescu, din clasa a XII-a A. “O vedeam mereu pe holurile şcolii. Tot timpul era veselă”, a adăugat băiatul.

image

Astăzi, clasa a XII-a E e complet goală. Toţi elevii sunt la înmormântarea Danielei Toma.

Deşi întotdeuna surâzâtoare, colegii povestesc că viaţa sa nu a fost lipsită de greutăţi. Locuia cu mama în Sântandrei, iar tatăl în Hunedoara. Părinţii săi erau despărţiţi.

CLICK PE POZĂ PENTRU ALTĂ FOTOGALERIE!



Deşi nu am ore la clasa XII-a E, ştiu că era o elevă foarte bună. E o adevărată tragedie ce s-a întâmplat”, a declarat Florin Ilieş, directorul Colegiului Naţional “Decebal” din Deva.

image

CLICK AICI PENTRU A ACCESA BLOGUL DANIELEI TOMA!

 Daniela Toma a fost lovită în plin de un microbuz în seara zilei de sâmbătă, 19 februarie, pe trecerea de pietoni de pe DN7, în apropierea complexului comercial DHS. Şi cum nu ar fi fost de ajuns, a fost proiectată în faţa unui autocar, care a târât-o pe partea carosabilă 32 de metri.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite