Au falsificat documente de angajare ca să ia bani de la bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din Giurgiu sunt cercetaţi în libertate, după ce au falsificat documentele  de angajare ale unor giurgiuveni care au folosit actele pentru a obţine credite la bănci.

Valoarea împrumuturilor se ridică la aproape 100.000 de lei, anunţă Poliţia Giugiu. Cei doi bărbaţi au primit diferite procente din creditele obţinute.
Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au documentat şi probat activitatea
infracţională a unui grup format din S. Emilian, de 32 ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, fără forme legale în municipiul Bucureşti , şi M. Cătălin, de 24 ani, din municipiul Giurgiu.
Potrivit IJP Giurgiu, cei doi, în perioada 2008-2009, au întocmit documente de angajare false, contracte de muncă, adeverinţe de venit, fişe fiscale, pe care le-au pus la dispoziţia unor persoane din municipiul Giurgiu, ajutându-i să obţină credite de la instituţii financiar-bancare.

Nouă persoane din municipiul Giurgiu au obţinut credite în baza documentelor false prezentate.

„Precizăm că cei doi au solicitat şi primit în schimbul documentelor false, diferite procente din creditele obţinute de persoanele respective(...) Astăzi, persoanele reţinute au fost prezentate procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu care au dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 29 de zile”, mai anunţă IJP.


Giurgiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite