Un poliţist gălăţean de la Acţiuni Speciale a fost rănit în timpul unui exerciţiu de tragere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţist de la SIAS în timpul unei şedinţe de tragere. Foto Adevărul/arhivă
Poliţist de la SIAS în timpul unei şedinţe de tragere. Foto Adevărul/arhivă

Victima incidentului a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, având o plagă penetrantă la coapsa stângă, şi a suferit o intervenţie chirurgicală pentru înlăturarea unui „corp străin”.

Poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi .P.J. Galaţi au participat, luni după-amiază, la un exerciţiu de tragere în poligonul Smârdan.

„În  jurul orei 15.00,  în timpul exerciţiului, unul dintre poliţişti a fost accidentat, suferind o leziune în zona coapsei stângi. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, unde a primit îngrijirile medicale de specialitate. Medicii au declarat faptul că plaga a fost provocată de o aşchie din metal, excluzând varianta unei răni provocate de glonţ”, a declarat comisar Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţistul a fost operat pentru extragerea corpului străin care a provocat rana de la coapsă.

„A fost adus un pacient, în vârstă de 28 de ani, care prezenta o plagă penetrantă cu retenţie de corp străin la coapsa stângă. Urmează ca acesta să fie supus unei intervenţii chirurgicale pentru extragerea respectivului corp străin”, a precizat dr Angel Trifan, medicul coordonator al UPU – SMURD Galaţi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi a mai informat că: „La  nivelul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi, a fost demarată o anchetă internă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul”.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite