Un deputat PSD a rănit două persoane într-un accident: parlamentarul nu a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Popa

Deputatul PSD de Galaţi Florin Popa a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier uşor, înaintea mitingului electoral organizat în municipiu. Două persoane au fost rănite uşor, iar parlamentarului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate.

Deputatul conducea un autoturism de teren când a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului, şoferul maşinii lovite de parlamentar a fost rănit, la fel şi o femeie, pasageră în acelaşi autoturism. Starea victimelor nu este gravă.

"Un bărbat de 65 de ani a condus autoturismul pe str. General Alexandru Cernat şi, la intersecţia cu str. Brăilei nu a acordat prioritate altui autoturism care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul acestuia din urmă, un bărbat de 63 de ani, şi o femeie, de 53 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă, au fost răniţi uşor, fără a necesita transportul la spital. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere şoferului care nu a acordat prioritate", au menţionat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Deputatului PSD Florin Popa i-au fost prelevate probe de sânge pentru a se stabili dacă se afla  sub influenţa alcoolului. Rezultatul a arătat că deputatul nu consumase băuturi alcoolice.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite