Un bărbat a trecut prin clipe de coşmar după ce şi-a găsit soţia fără viaţă pe un câmp din zona Bereşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din localitatea gălăţeană Şipote a trecut aseară prin clipe de coşmar, după ce şi-a găsit soţia fără viaţă pe un câmp din zona Bereşti. Bărbatul a sunat la 112 şi a chemat în ajutor o ambulanţă, în speranţa că medicii i-ar putea salva soţia.

Femeia de 67 de ani a mers ieri să lucreze pe câmp. La un moment dat, acesteia i s-a făcut rău şi a căzut ca secerată la pământ. Cel care a găsit-o este chiar soţul ei. Omul a chemat repede o ambulanţă şi a sperat până în ultima clipă că medicii îi vor salva soţia.

Din nefericire, echipajul sosit la faţa locului a constatat că femeia de 67 de ani era moartă de câteva ore şi nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta.

„S-a deplasat imediat echipajul din substaţia Bereşti şi la faţa locului a constatat că într-adevăr era vorba despre o femeie de 67 de ani, care era decedată pe câmp. Aceasta nu avea semne vitale, decesul survenise în urmă cu mai multe ore. Echipajul nu a făcut decât să constate decesul şi a anunţat organele de anchetă pentru a efectua în continuare investigaţii în acest caz”, a declarat Dr. Mihai Polinschi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Galaţi.

Trupul neînsufleţit al femeii a fost adus la Serviciul de Medicină Legală din Galaţi, iar examenul necroptic va stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul acesteia.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite