Un bărbat şi-a văzut moartea cu ochii după ce a fost călcat de cal şi de căruţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 39 de ani din localitatea gălăţeană Cuca a fost dus la Spitalul de Urgenţă cu multiple fracturi, după ce căruţa acestuia a trecut peste el. Cei care i-au venit în ajutor sunt salvatorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Accidentul s-a petrecut în gospodăria bărbatului de 39 de ani. În încercarea de a aduce în curtea sa o căruţă supraîncărcată, tânărul nu a mai putut stăpână calul şi într-o pantă, atât animalul, cât şi căruţa au trecut peste el.

„La faţa locului am găsit bărbatul de 39 de ani, care spre avantajul lui nu a fost mişcat din loc, ci doar acoperit bine. Lucrul acesta ne-a permis să preluăm un pacient care nu avea agravarea leziunilor iniţiale, deci este foarte bine că nu l-au mişcat. La control am constatat că pacientul avea o fractură de col femural stâng, multiple contuzii şi fracturi costale, o leziune la nivelul coloanei cervicale şi o intoxicaţie acută etanolică. I s-au acordat imediat primele îngrijiri, a fost mobilizat atât prin guler cervical, cât şi prin targa spinală pentru a imobiliza cât mai bine toate segmentele afectate. I s-a montat o perfuzie şi după ce a fost mobilizat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi pentru bilanţ lezional şi tratament de specialitate”, a declarat Dr. Mihai Polinschi, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Galaţi.

Pentru tânăr urmează o perioadă dificilă de recuperare, dar din fericire, pacientul este stabil şi viaţa nu îi mai este pusă în pericol.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite