Traficanţi de droguri din Galaţi, reţinuţi la Mangalia. Ei erau daţi în urmărire generală din luna mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficantii vor fi tranferaţi la Galaţi in zilele următoare.
Traficantii vor fi tranferaţi la Galaţi in zilele următoare.

Indivizii închiriaseră un apartament într-o zonă rezidenţială liniştită a oraşului constănţean şi se dădeau drept studenţi în vacanţă.

Doi tineri gălăţeni, pe numele cărora magistraţii Tribunalului Galaţi au emis mandat de arestare preventivă în urmă cu câteva săptămâni şi care erau daţi în urmărire generală din luna mai, au fost reţinuţi de poliţişti, luni, într-un apartament din staţiunea Mamaia.

Traficanţii gălăţeni sunt acuzaţi de trafic şi deţinere de droguri. Ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au dat de urma lui Adrian Constantin Seranfir, de 22 de ani şi Claudiu Mişu, de 20 de ani, în urma unor „măsuri specifice de anchetă”, adică, mai pe înţelesul tuturor, în baza interceptării unor convorbiri telefonice.

Interesant este că tinerii fuseseră lăsaţi în prima fază în stare de libertate de către judecători, însă s-a luat decizia emiterii de mandate de arestare după ce aceştia nu s-au prezentat, trei termene consecutiv, la procesul în care erau judecaţi. Magistraţii au considerat că lipsa inculpaţilor este o dovadă de rea-credinţă, motiv pentru care au acceptat solicitarea DIICOT de arestare preventivă.

Acţiunea de capturare a suspecţilor s-a derulat în colaborare cu poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi şi ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi.

Mai trebuie precizat că Adrian Constantin Seranfir este un mai vechi client al instanţelor de judecată. El este judecat şi într-un dosar de tâlhărie, faptă săvârşită în vremea pe când încă nu împlinise 18 ani.

CITESTE SI:

Afacerea de succes a unui „peşte” din Galaţi la Londra. Cum să strângi o jumătate de milion de euro cu o singură prostituată

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite