Teatrul Gulliver deschide stagiunea 2018-2019 cu „Cei trei purceluşi”. Urmează punerea în scenă a poveştii lui Peter Pan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Teatrul Gulliver
Foto: Teatrul Gulliver

Teatrul de Păpuşi Gulliver Galaţi deschide stagiunea 2018-2019, în această duminică, la ora 10.30, cu spectacolul „Cei trei purceluşi”. Un spectacol vesel şi hazliu, la care şi-au dat mâna regizorul, Daniel Stanciu, scenografa, Daniela Drăgulescu,  ilustratorul muzical, Jou-Jou Drăgan şi actorii Adina Ariton, Gina Geru, Ramona Păuc, Nicole Lungu, Aurelian Iorga / Andrei Dombrovschi.

Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov şi adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniştii trec prin multe peripeţii, ajungând în cele din urmă să învingă răul, reprezentat în poveste chiar de lupul siberian.

Programul artistic din această toamnă va fi completat de spectacolele „Motanul Încălţat” şi „Scufiţa Roşie”, poveşti clasice nemuritoare, îndrăgite deopotrivă de copii şi adulţi.

În plus, surpriza acestui sezon este punerea în scenă a poveştii lui Peter Pan, căpitanul copiilor pierduţi şi uitaţi pe Insula Niciodată. O dramatizare de Ioan Brancu, după J. M. Barrie, un spectacol cu păpuşi de dimensiuni umane, dedicat întregii familii, care va aduce în faţa publicului o scenografie nemaivăzută până acum pe scena de la Gulliver.

Spectatorii  care doresc să îşi asigure locul din timp la reprezentaţiile Teatrului Gulliver, o pot face prin sistemul online de achiziţie a biletelor, accesând link-ul  https://bilete.teatrul-gulliver.ro. Rămâne, în continuare, şi metoda clasică de cumpărare, de la casa de bilete, în ziua susţinerii spectacolului. Preţurile au rămas aceleaşi ca în stagiunea trecută, însemnând 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi. Şi în această toamnă, Teatrul Gulliver este o prezenţă nelipsită de la cele mai importante festivaluri de animaţie din ţară.

Astfel, spectacolele păpuşarilor gălăţeni vor răspunde prezent la Festivalul Internaţional de Animaţie „Sub bagheta lui Merlin” din Timişoara, la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Publicul Tânăr din Iaşi, dar şi la Festivalul Internaţional de teatru pentru copii „100, 1.000, 1.000.000 de poveşti” organizat de Teatrul Ion Creangă din Bucureşti. Cei care doresc să fie la curent cu activităţile şi evenimentele Teatrului Gulliver, pot consulta website-ul www.teatrul-gulliver.ro şi pagina de facebook TeatrulGulliver.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite