Tânăr de 21 de ani, cercetat după ce s-a urcat la volan beat şi fără permis de conducere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Galaţi, în vârstă de 21 de ani, a sfidat legea şi s-a urcat la volan fără a deţine permis de conducere. Deoarece se deplasa cu autoturismul sinuos, oamenii legii l-au oprit pe bărbat în trafic. Aşa au aflat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul a fost oprit în trafic după ce echipa de Intervenţie Rapidă, din cadrul Poliţiei Locale Galaţi, a observat că acesta se deplasa şerpuit. Oamenii legii au solicitat sprijinul patrulei auto de la Serviciul Siguranţă Rutieră, în vederea opririi autovehiculului şi identificării conducătorului auto.

Observând că este urmărit de echipajele de la Poliţia Locală, tânărul şofer a oprit autovehiculul pe strada Tecuci, şi a fost identificat.

Deoarece bărbatul a declarat că nu deţine permis de conducere şi emana halenă alcoolică, a fost solicitat prin SUAU 112 un echipaj de la Poliţia Rutieră Naţională. În urma verificării cu etilotestul, s-a constatat că tânărul de 21 de ani avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool în aerul expirat.

Tânărul teribilist a fost predat la Biroul Rutier, în vederea continuării cercetărilor.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite