Ştiaţi că în anvelopele unui Ford K încap peste 7.000 de pachete de ţigări? S-au convins şi vameşii gălăţeni de acest lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În mai puţin de 24 de ore, inspectorii vamali de la Giurgiuleşti au confiscat  19.100  ţigarete de contrabandă şi un autoturism.

În dimineaţa zilei de 26 iunie 2013, în jurul orei 08.30, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de frontieră Galaţi-Giurgiuleşti au descoperit 4.500 ţigarete, mărcile MT şi Winston, timbrate în Republica Moldova, ascunse în spaţii special amenajate în bordul şi instalaţia de climatizare ale unui autoturism marca AUDI 80, înmatriculat în Bulgaria.

„Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a ţigaretelor şi a autoturismului cu locaşuri special amenajate în vederea disimulării ţigărilor de contrabandă, sancţionând  contravenţional şoferul cu amendă în valoare de 5.000 lei”, se arată într-un comunicat al Biroului Vamal de Frontieră Galaţi..

Ulterior, în data de 27.06.2013, în jurul orei 00.30, inspectorii vamali au descoperit peste 7.000 de pachete de ţigări de contrabandă, marca Plugarul, timbrate în Republica Moldova, ascunse în vederea sustragerii de la controlul vamal în roţile unui autoturism FORD  K, înmatriculat în Bulgaria.

Reprezentanţii autorităţii vamale au procedat la reţinerea în vederea confiscării a ţigaretelor, sancţionând contravenţional şoferul cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite