Şofer surprins de jandarmi în timp ce sustrăgea motorină din maşina de serviciu. Cum şi-a justificat bărbatul fapta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost dus de jandarmi la Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal Foto: IJJ Galaţi
Bărbatul a fost dus de jandarmi la Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal Foto: IJJ Galaţi

Un bărbat din Galaţi a fost depistat de jandarmi pe o stradă din Galaţi în timp ce scotea motorină din rezervorul maşinii de serviciu.

Duminică, 26 ianuarie, în jurul orei 10,30, un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secţiei 3 Poliţie Galaţi a observat pe strada Garofiţei un autocamion din rezervorul căruia ieşea un furtun, iar lângă acesta se afla un bidon de 5 litri.

”În momentul în care s-au apropiat, jandarmii au observat un bărbat care aşeza într-un loc ascuns al maşinii mai multe bidoane de cinci litri de motorină. Întrebat fiind, bărbatul a spus oamenilor legii că este şoferul maşinii şi se află în acel loc în aşteptarea unui excavator care să îi încarce gunoiul de la locul de depozitare. Referitor la bidoanele de motorină găsite asupra sa, şoferul a spus că le-a scos din rezervorul maşinii de serviciu cu intenţia de a le duce la părinţi, la ţară, pentru activităţile gospodăreşti de primăvară”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

La faţa locului a fost chemat un reprezentat al societăţii care deţine mijlocul de transport şi căruia i-a fost predată întreaga cantitate de motorină. Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru furt, iar cercetările sunt continuate în acest caz de Poliţie.  

furt motorina Galati 3
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite