Rezultate finale: Laura Marin este noul deputat al Colegiului nr. 9 Galaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şefa Inspectoratului Şcolar Galaţi câştigă fără probleme alegerile parţiale din Colegiul nr. 9, lăsat liber de doctorul Aurel Nechita în toamna anului trecut. Laura Marin a obţinut de trei ori mai multe voturi decât candidatul de pe locul al doilea.

Potrivit rezultatelor finale date publicităţii de Biroul electoral Judeţean după finalizarea numărării voturilor din cele 44 de secţii de votare, Laura Marin a obţinut 6.763 de voturi. La mare distanţă, pe locul al doilea s-a clasat candidatul PNL, Sorin Dănăilă, care a obţinut doar 2.079 de voturi. Pe locul al treilea s-a clasat Iulian Aramă, cu 1.229 de voturi, pe a patra poziţie s/a situat Doru Resmeriţă, de la PDL, care a primit 1.195 de voturi. Monica Dascălu de la PP-DD a strâns puţin peste 1.033 de voturi, iar Daniela Hâncu de la Forţa Civică a strâns 568 de voturi. 

Laura Marin ocupă în prezent funcţia de inspector şcolar general din 2011. A preluat funcţia de la Doruleţ Resmeriţă, cel pe care l-a învins categoric la voturi. Potrivit legii, Laura Marin va trebui să-şi dea demisia din funcţia de inspector general.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite