Producători de flori din toată ţara vin la „Expo-Flora”. Evenimentul de la Galaţi va fi deschis publicului timp de de trei zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la ediţia precedentă. FOTO Adevărul/ Bogdan Dimofte
Imagine de la ediţia precedentă. FOTO Adevărul/ Bogdan Dimofte

Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi (care găzduieşte evenimentul) va fi următorul: vineri 10.00 - 18.00, sâmbătă-duminică 10.00 – 20.00. Expoziţia de flori este cu vânzare.

Vineri, 10 iunie 2016, ora 12.00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiintele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisarea celei de a XXI-a ediţii a expoziţiei temporare “EXPO-FLORA, Flori la malul Dunării”.

Manifestarea este una cu tradiţie pentru Secţia „Grădina Botanică”, având în vedere că se ţine încă din 1994, iar an de an a reunit numeroase instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

La cea de a XXI-a ediţie „EXPO FLORA”, Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand inedit, intitulat „Fascinaţii estivale prin artă florală”. 

Timp de trei zile florile vor fi vedetele muzeului, iar cei peste 50 de expozanţi din Galaţi, Curtea de Argeş, Brăila, Ploieşti, Bucureşti, Cluj-Napoca, Vaslui, Tulcea, Constanţa, Piteşti, Ilfov şi Bacău vor veni în faţa publicului cu aranjamente florale care, cu siguranţă, le vor încânta privirea.

EXPO FLORA, ediţia a XXI-a, se va desfăşura în perioada 10 – 12 iunie 2016. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va fi următorul: vineri 10.00 - 18.00, sâmbătă-duminică 10.00 – 20.00. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite