Prins cu rezervorul GPL la subraţ. Un tânăr îl furase pentru a face rost de bani de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jandarmii l-au predat pe tâlhar poliţiştilor.
Jandarmii l-au predat pe tâlhar poliţiştilor.

Acesta a încercat să-l ducă la un centru de achiziţii fier vechi, dar a fost prins de jandarmi. S-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

Noaptea trecută, un echipaj din cadrul Jandarmeriei Galaţi aflat în misiune de patrulare pe raza Secţiei 4 Poliţie Galaţi a observat în zona străzii Pictor Isser o persoană care ducea în spate un rezervor auto tip GPL. Întrucât în zonă se află mai multe centre de colectare a materialelor feroase, jandarmii au oprit persoana în cauză iar în urma legitimării au stabilit că se numeşte D. Ene de 23 ani din comuna Ghidigeni, jud. Galaţi.

Fiind întrebat dacă rezervorul GPL aflat asupra sa îi aparţine, persoana în cauză a declarat jandarmilor că l-a sustras dintr-un autoturism aflat pe strada Combinatului cu intenţia de a-l valorifica la un centru de colectare a materialelor feroase situat în apropiere. Cu banii obţinuţi ar fi vrut să-şi cumpere ţigări.

În urma cercetărilor efectuate de jandarmi a rezultat faptul că în timp ce se deplasa dinspre Liceul nr. 9 spre zona „General”, tânărul nostru a observat în interiorul unui autoturism fără numere de înmatriculare, un rezervor GPL. N-a stat prea mult pe gânduri, a forţat uşa şi şi-a însuşit rezervorul! Cu el la subraţ, tânărul s-a strecurat cum a putut prin zone mai slab iluminate, dar tot nu a scăpat de vigilenţa jandarmilor.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate de către jandarmii gălăţeni a fost identificată şi partea vătămată căreia i s-a restituit bunul, iar lui D. Ene i s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni susceptibile de a fi „furt calificat”, dosarul fiind predat lucrătorilor Secţiei 4 Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi probarea întregii activităţi infracţionale”, ne-a declarat plutonierul Cătălin Mircea Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite