Poliţiştii îi reţin, Parchetul îi eliberează. Şofer aflat aproape în comă alcoolică şi fără permis surprins în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă Adevărul
Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 32 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis după ce a fost depistat beat la volanul unui autovehicul de poliţiştii rutieri în urma unui control de rutină.

Pe15 februarie, în jurul orei 19,10, poliţiştii Biroului Rutier Galaţi au oprit în trafic, pe strada Traian, din municipiul Galaţi, un autoturism care se deplasa dinspre comuna Vânători către strada Alexandru Măcelaru.

”La volanul autoturismului se afla un bărbat, de 32 de ani, din municipiul Galaţi, pe care poliţiştii l-au testat alcoolscopic, rezultatul fiind 1.06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, ca urmare a verificării documentelor acestuia în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat că figurează ca având suspendată exercitarea  dreptului de a conduce”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul, care a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, este cercetat acum pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis. Duminică, 16 februarie, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, care l-a plasat sub control judiciar.

Pe 16 februarie,  poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Galaţi au depistat în trafic un alt conducător auto aflat sub influenţa alcoolului. În cazul acestuia, aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,51 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Mai mult, poliţiştii au constatat că bărbatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce, astfel încât au deschis un dosar penal pe numele acestuia pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite