Pieton lovit în plin de o maşină pe trecerea de pietoni. Şoferul vinovat nu i-a acordat prioritate victimei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 44 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a acroşat cu maşina un pieton care traversa strada regulamentar, pe culoarea verde a semaforului.

Marţi, 17 martie a.c., în jurul orei 16,10, în municipiul Galaţi, la intersecţia străzii Tecuci cu bulevardul George Coşbuc, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unui pieton.

”Acesta, un bărbat, de 49 de ani, a fost surprins şi accidentat în timp ce traversa strada pe culoarea verde a semaforului, de un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 44 de ani, şi care circulând pe strada Tecuci, a virat stânga, pe bulevardul George Coşbuc, fără a acorda prioritate pietonului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internată. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, poliţiştii constatând că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite