Peste 4.000 ţigarete de contrabandă şi un autoturism, confiscate  de inspectorii vamali gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti au dejucat ieri două tentative de introducere ilegală în ţară a ţigaretelor de contrabandă, reţinând în vederea confiscării 4.520 ţigarete de contrabandă şi un autoturism cu locaş special amenajat pentru transportul acestora.

În dimineaţa zilei de 26 octombrie 2014, inspectorii vamali din cadrul Biroului vamal de frontieră Giurgiuleşti au descoperit asupra unei pasagere, aflată într-un microbuz înmatriculat în Republica Moldova, ascunse pe corp şi într-o găleată cu ouă, 1.560 ţigarete de contrabandă, diferite mărci (Ashima, Hilton, Rothmans).

Ulterior, în jurul orelor 14,00, inspectorii vamali au confiscat 2.960 ţigarete de contrabandă, marca Ashima, ascunse în scopul sustragerii de la controlul vamal, în locaş special amenajat în lonjeroanele unui  autoturism ROVER 75, înmatriculat în România .

Autoritatea vamală a procedat la reţinerea în vederea confiscării a ţigaretelor şi autoturismului cu locaş special amenajat, persoanele implicate fiind sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 10.000 lei .

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite