Noi spectacole în aer liber, poveşti şi surprize la Teatrul „Gulliver”. Cei mici sunt aşteptaţi la întâlnirea cu „Cei Trei Purceluşi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Teatrul Gulliver
Foto: Teatrul Gulliver

Fiecare nouă săptămână la Teatrul „Gulliver” reprezintă o nouă experienţă de poveste, încărcată cu voie bună, super entuziasm şi zâmbete cât cuprinde.

Teatrul de Păpuşi „Gulliver” continuă susţinerea spectacolelor în aer liber cu două reprezentaţii planificate în acest weekend, respectiv sâmbătă şi duminică, de la ora 10:30.

Cei mici sunt aşteptaţi la întâlnirea cu „Cei Trei Purceluşi” şi povestea lor jucăuşă, cu peripeţii amuzante. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov şi adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniştii trec prin multe peripeţii, ajungând în cele din urmă să învingă răul. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu şi ilustraţia muzicală Jou-Jou Dragan întregesc atmosfera de poveste.

Spectacolele au loc în curtea interioară a Teatrului „Dramatic”, în cadrul unei scene special amenajată în acest sens şi adaptată la condiţiile impuse de legislaţia în vigoare. Astfel, tuturor celor prezenţi le sunt asigurate măsurile de siguranţă corespunzătoare.

Preţul biletelor pentru spectacol este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi iar biletele pot fi achiziţionate online, accesând link-ul: http://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-spectacol sau de la sediul Teatrului, înainte de începerea spectacolului.

Totodată, în completarea spectacolelor desfăşurate în aer liber, Teatrul de Păpuşi „Gulliver” continuă seria de activităţi, poveşti şi surprize online, păstrând conţinutul variat şi diversificat din mediul virtual: poveşti cu noi personaje, numere de magie, ateliere de creaţie.

În continuare, se lucrează în colaborare cu Şcoala de Film şi Televiziune pentru realizarea de noi momente inedite, pentru a asigura copiilor şi părinţilor o ofertă artistică variată şi atractivă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite