Joi se opreşte apa potabilă în Micro 14 şi IC Frimu. Lista cu blocurile şi instituţiile afectate de restricţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu vor avea apă pe timpul zilei de joi circa 50 de scări de bloc, în care locuiesc peste 2.500 de oameni. Sunt afectate şi o şcoală, o piaţă şi un punct termic. Restricţia este determinată de lucrările de modernizare la reţeaua de apă a oraşului.

Compania de utilităţi publice din Galaţi, Apă Canal SA informează că în ziua de 6 aprilie 2017,  în intervalul orar 8,00-16,00, va sista temporar, pentru o serie de zone din oraş, furnizarea apei potabile

Oprirea este făcută la solicitarea firmei Tancrad, care face o serie de lucrări la reţeaua de alimentare cu apă potabilă din municipiul Galaţi, ce fac parte din obiectivul  „Modernizare strada Tecuci, tronson cuprins între str. 1 Decembrie 1918 şi str.Traian”.

„Tancrad va executa lucrări de cuplare a conductei Dn600mm şi montare vana Dn600mm în strada Tecuci colţ cu strada Anghel Saligny.  Pentru execuţia acestor lucrări, firma a solicitat sistarea apei, lucrările fiind imposibil de executat în alte condiţii”, a precizat Apă Canal.

Vor fi afectaţi următorii consumatori: blocurile: O1, O2, O3, O4, O5, O6, O7, O8, N4, N5, N6, N7, N8, N3A, N3B, M1A, M1B, S6A, S6B, S6C; Piaţa Micro 14, un corp din Şcoala Gimnazială nr.12; punctul termic SC 72.

Societatea Apa Canal SA Galaţi asigură numai asistenţa tehnică pe parcursul lucrărilor, execută manevrele specifice de golire/umplere reţea, închidere şi deschidere vane, precum şi spălarea reţelei de distribuţie la finalizarea lucrărilor de cuplare executate de către constructor.

„Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de sistarea apei potabile, mulţumim pentru înţelegere şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor şi reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp. Totodată, rugăm toţi abonaţii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum", a mai informat Apă Canal. 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite