Imagini cu răpitorii celor două fete din Galaţi. Declaraţia halucinată a unuia dintre ei VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhiva
sursa: Arhiva

Cei patru bărbaţi care au răpit două fete din Galaţi au fost duşi la audieri cu cătuşe. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Bărbaţii au fost găsiţi de poliţişti în Bucureşti şi au fost aduşi marţi noapte la audieri. Întrebaţi de ce le-au răpit pe cele două fete, unul dintre dintre ei a răpuns: „De la fanta cu struguri, doamnă”. 

Răpirea fetelor a fost anunţată de mama uneia dintre ele, luni, în jurul orei 23.00, prin apelul unic de urgenţă 112. Femeia a povestit poliţiştilor că, în timp ce se afla la domiciliul său din Galaţi, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, şi o altă tânără, de 24 de ani, în locuinţă ar fi intrat patru bărbaţi, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinţei lor şi au plecat într-o direcţie necunoscută.

„În urma activităţilor investigative specifice efectuate de poliţişti, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliţiei Române şi al Poliţiei Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbaţi au fost depistaţi, pe raza municipiului Bucureşti, împreună cu aceştia fiind găsite şi cele două tinere”, a anunţat Poliţia Galaţi. 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi continuă cercetările în acest caz pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi. 

„Cercetările sunt coordonate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi”, a anunţat IPJ Galaţi. Vă recomandăm şi: 

Un bărbat beat a adormit la volanul maşinii într-o intersecţie din Galaţi. A încurcat circulaţia aproape trei ore VIDEO

Un poliţist de frontieră s-a urcat băut la volan şi s-a răsturnat pe un câmp, la ieşirea din oraşul Galaţi 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite