Gestul emoţionat al unor copii proveniţi din familii defavorizate: şi-au dăruit jucăriile primite cadou unor micuţi bolnavi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: fundaţia ”Familia”
Foto: fundaţia ”Familia”

Copiii, care primesc asistenţă educativă şi socială din partea fundaţiei ”Familia” din Galaţi, şi-au explicat gestul prin faptul că  pacienţii de vârsta lor au nevoie de aceste mici bucurii pentru a depăşi perioada dificilă pe care o traversează.

Mai mulţi copii proveniţi din familii defavorizate au mers sâmbătă, 30 martie, la secţia de pediatrie a Spitalului din Târgu-Bujor, unde şi-au donat toate jucăriile pe care le-au primit cadou.

Beneficiarii au fost copii internaţi în spital, care au primit cu bucurie mici daruri de la cei de o vârstă cu ei. ”Aşa au simţit ei să facă şi atunci am luat decizia de a da curs acestei rugăminţi venite din partea lor. În viaţa este foarte important să dăruieşti mereu din ceea ce ai şi mă bucur că ei au înţeles de mici acest lucru”, ne-a declarat Mariana Robea, directorul fundaţiei ”Familia” din Galaţi.

Micuţii cu suflet mare au o situaţie familială grea, provenind din familii dezorganizate sau cu o situaţie materială precară. Aceştia s-au deplasat în aceeaşi zi la Centrul Social din satul Brătuleşti, parte a comunei Corod, administrat de preotul paroh din localitate, unde au primit o masă caldă şi au asistat la un mic recital vocal şi la dansuri populare puse în scenă de copiii din sat.

copiii donatie jucarii Galati 1
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite