„Galatz Fest Dance”, un concurs pentru cei care iubesc scena şi vor să devină cunoscuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul va avea loc pe 18 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Foto: Adevărul
Concursul va avea loc pe 18 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Foto: Adevărul

De câteva zile au început înscrierile pentru Concursul Naţional de Dans „Galatz Fest Dance”. Cea de-a treia ediţie a acestui concurs va avea loc pe 18 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Un eveniment organizat sub egida Asociaţiei Naţionale a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din România, Concursul de dans se adresează numai copiilor şi tinerilor cu vârste între 7 şi 18 ani împlini, obligatoriu amatori. 

Concursul are ca scop descoperirea, susţinerea şi promovarea tinerelor talente, menţinerea sănătăţii şi starea de bine a practicanţilor. 

„Dansul atrage tot mai mulţi tineri, elevi şi copii încât scopul prioritar al festivalului este stimularea acestor tineri cu înclinaţii artistice, lansarea şi promovarea lor în comunitatea locală şi în mass-media, evidenţierea muncii şi talentului copiilor şi a cadrelor didactice ce-i îndrumă şi doresc să devină cunoscuţi promovând această artă a mişcării coregrafice de scenă”, spune Andreea Ignat, unul dintre organizatorii competiţiei.

Organizatorii cred că acest concurs va contribui la ridicarea calităţii actului interpretativ şi a originalităţii exprimării prin dans. Înscrierile vor avea loc în perioada 1-30 septembrie 2014. Competitia va avea loc în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Galati şi coincide şi cu sărbătorirea a 45 de ani de la înfiinţarea instituţiei. Detalii despre înscrieri, regulament, taxe pot fi găsite pe pagina oficială a concursului: http://galatz-festdance.blogspot.ro/

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite