Galaţi: Sfârşit de săptămână de pomină, cu băute zdravene urmate de bătăi şi internări în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Galaţi nu au dus lipsă de pacienţi în noaptea trecută, când numai puţin de şase persoane, bătute măr, au fost aduse de ambulanţă.

Dintre cei care s-au prezentat azi noapte la spital, cu agresiuni, cel mai grav este Ion Tudoriţă, în vârstă de 29 de ani, din comuna Frumuşiţa, care a fost înjunghiat de către un alt sătean.

Acesta a fost înjunghiat cu o furcă în spate, dar a avut marele noroc să nu-i fie atins vreun organ vital. Victima a fost trasportată de urgenţă la spital şi acum se află internată în secţia de terapie intensivă.

Sinucidere: Un bărbat şi-a îmbrăţişat prietenul cel mai bun şi a sărit de la etajul 10

Mister:Cadavrul unui bărbat zăcea în casă, în stare de putrefacţie

În stare gravă a ajuns la spital şi Cătălin Miron, în vârstă de 20 de ani, din Galaţi, care a fost bătut cu o bâtă. Medicii de pe ambulanţă au făcut eforturi disperate să-l stabilizeze, după care l-au adus de urgenţă la spital.

Un student la Arte şi-a tăiat venele şi gâtul din cauza iubitei

Nici biserica nu mai este sigură: Unei femei i-a fost furată poşeta chiar în timpul slujbei

“Am fost solicitaţi să intervenim în mai multe cazuri de agresiune pe parcursul nopţii. În toate aceste situaţii a fost vorba de bătăi pe fondul consumului de alcool. Pacienţii au transportaţi la spital pentru îngrijirile medicale necesare”, a spus Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

UPDATE/ Doi bărbaţi care reparau o pană au fost spulberaţi de un şofer beat!

Mai norocoşi sunt patru bărbaţi care au fost aduşi şi ei la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce au fost bătuţi, cearta pornind tot de la alcool. Aceştia prezentau leziuni mai puţin grave şi au fost internaţi în secţia de neurochirirgie pentru mai multe îngrijiri medicale.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite