Galaţi: Mâine la ora 9.00 începe „Târgul de Toamnă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De mâine şi până duminică gălăţenii vor avea ocazia să cumpere legume şi fructe la preţuri avantajoase în cadrul „Zilei Recoltei", manifestare cunoscută şi sub numele de „Târgul de Toamnă"

Evenimentul este organizat de Administraţia Pieţelor Agroalimentare din Galaţi, iar locul de desfăşurare a expoziţiilor cu vânzare este Piaţa Centrală.

Manifestarea este organizată la Galaţi începând cu anul 2002, în prima sâmbătă a lunii octombrie. La acest eveniment participă toţi agenţii economici, producători particulari, meşteşugari care expun şi comercializează cele mai frumoase produse.

Lista produselor expuse cuprinde: legume, fructe, seminţe, pesticide, condimente, peşte, puieţi de peşte, vin, bere, patiserie-cofetărie, panificaţie, lactate, produse din carne, dar şi maşini agricole.

Sunt aşteptaţi să participe şi în acest an peste 120 de producători, agenţi economici şi meşteri populari.

„Pe lângă aceştia, vor mai participa şi firmele, producătorii care vând produse zilnic în pieţe", a precizat Eugen Zaharia, director Administraţia Pieţelor Agroalimentare din Galaţi.

„Este un an mai dificil, însă am ţinut să continuăm tradiţia şi să organizăm şi în acest an târgul", a mai adăugat Zaharia.

La evenimentul ce va avea startul pe 1 octombrie la ora 9.00, va participa şi fanfara Centrului Cultural.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite