Cel mai viteaz croitoraş vine la Teatrul “Gulliver”. Spectacolul este o probă de imaginaţie, inteligenţă şi virtuozitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiecare duminică înseamnă o nouă poveste pusă în scenă cu inspiraţie, talent şi pasiune la Teatrul “Gulliver”. În această săptămână, începând de la 10,30, iubitorii teatrului îl vor întâlni pe “Croitoraşul cel Viteaz” şi ale lui aventuri pline de haz.

Piesa “Croitoraşul cel Viteaz” se dovedeşte a fi mai mult decât un simplu spectacol pentru copii, fiind o adevărată probă de imaginaţie, de inteligenţă şi virtuozitate. Iar toţi cei care se bucură de spectacol – deopotrivă copii şi părinţi – au parte de o poveste de-a dreptul captivantă, antrenantă, plină de voie bună şi culoare.

Adaptarea pentru scenă a regizorului Cristian Pepino, completată de talentul şi jocul actorilor “Gulliver”, face din textul Fraţilor Grimm o sursă inepuizabilă de încântare şi amuzament. Distribuţia îi aduce în faţa publicului pe Andrei Ciugulea /Eduard Şişu, Marian Sterian, Nicoleta Miru, Adina Ariton, Aurelian Iorga, Valeria Taban/ Gina Geru, Elena Marin, Nicole Lungu, Andrei Dombrovschi şi Ion Tudorache.

Spectacolul “Croitoraşul cel Viteaz” s-a bucurat de apreciere şi recunoaştere de-a lungul timpului şi a obţinut inclusiv MARELE PREMIU, în anul 2000, în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie "Gulliver", ediţia a VIII-a.

Pentru vizionarea spectacolului, biletele se pot achiziţiona online, accesând link-ul: https://bilete.teatrul-gulliver.ro, dar şi de la casa de bilete, cu 30 de minute înainte de începerea reprezentaţiei. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite