Bute va fi susţinut de galerii din Canada, Galaţi şi Buşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute, pregătit să-şi apere centura
Lucian Bute, pregătit să-şi apere centura

Pugilistul Lucian Bute va fi susţinut în confruntarea cu Jean Paul Mendy de galerii alcătuite din aproximativ 1000 de gălăţeni, 200 de locuitori ai Buşteniului şi 100 de canadieni în fruntea carora se va afla Silviu, un prieten apropiat al lui boxerului român.

Cea mai numeroasă galerie a lui Bute va fi alcătuită aproximativ 1000 de persoane va fi alcătuită de oameni de afaceri din Galaţi, informează site-ul www.lucian-bute.ro. Al doilea grup vine din Buşteni, primarul Emanoil Savin, cel care l-a făcut pe Lucian cetăţean de onoare, a cumparat 200 de bilete pentru fanii lui Bute.

"Vom veni în ziua meciului cu 5 autocare. Grupul nostru îl veţi recunoaşte foarte uşor. Vom fi îmbrăcaţi cu tricouri cu Lucian şi vom avea multe steaguri ale României. Vom fi cei mai zgomotoşi din sala", spune Emanoil Savin.


Al treilea grup de susţinători, alcătuit din aproximativ 100 de canadieni, va veni săptămâna viitoare în România. Circa 30 de persoane sunt prieteni apropiaţi ai lui Bute, care nu au ratat niciun meci al acestuia. "Şeful de galerie" va fi Silviu, un român stabilit acum 15 ani la Montreal.

"Am fost cu Lucian la Las Vegas sau Miami, cum să nu vin la Bucureşti. În afară de prietenii lui, vor mai veni alţi 80-90 de canadieni care şi-au cumparat bilete o dată cu excursia în Romania", a spus Silviu.


Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite