Bulevardul Falezei va fi parţial închis traficului rutier până pe 30 august. Motivul îi bucură pe mulţi gălăţeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Portiunea din bulevard care va fi inchisă este între Elice şi Viva. Foto: Adevărul
Portiunea din bulevard care va fi inchisă este între Elice şi Viva. Foto: Adevărul

Restricţia va funcţiona doar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 18,00-22,00 şi doar pentru porţiunea cuprinsă între parcul „Viva” şi zona „Elice”.

Veşti bune pentru gălăţenii care au cerut Primăriei, în repetate rânduri, să se închidă traficul rutier pe bulevardul Falezei (sau bulevardul Marii Uniri, cum figurează în actele oficiale), pentru a asigura doritorilor un loc de promenadă mai amplu în apropierea malului Dunării.

Primăria Galaţi a stabilit ca, începând de vineri, 17 iulie 2015, porţiunea cuprinsă între străzile Prelungirea Coşbuc (parc „Viva”) şi zona „Elice” să fie închisă, week-end de week-end, circulaţiei autovehiculelor.

Restricţia va funcţiona doar în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 18,00-22,00 şi va fi valabilă până pe 30 august 2015, inclusiv.

Potrivit Primăriei, segmentul respectiv al bulevardului va fi dedicat pentru desfăşurarea unor activităţi recreative de vacanţă, ca şi pentru promenadă”.

„Primăria municipiului Galaţi le recomandă conducătorilor auto să elibereze zona cu restricţii din timp, înainte de intervalul orar în care se închide circulaţia, să nu staţioneze sau parcheze pe segmentul de bulevard pe care se impun restricţiile (ieşirea din perimetru le va fi permisă doar după ridicarea restricţiilor, pentru a nu pune în pericol siguranţa pietonilor) şi să respecte întocmai indicatoarele de avertizare sau semnalele agenţilor de circulaţie, se afirmă într-un comunicat transmis de Biroul de presă al municipalităţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite