Bărbat reţinut pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti şi lovire sau alte violenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi avea interdicţie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de o femeie de 42 de ani, un gălăţean a ignorat hotărârea judecătorească şi a agresat-o pe aceasta de două ori.

Pe 3 octombrie, poliţiştii secţiei 1 au reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, un bărbat de 32 ani, din municipiul Galaţi, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea hotărârii judecătoreşti şi lovire sau alte violenţe.

”Din cercetări a reieşit că, în două rânduri,  în zilele de 16 iunie  şi 2 septembrie 2018, bărbatul ar fi agresat fizic victima, o femeie de 42 ani, din municipiul Galaţi şi ar fi încălcat astfel ordinul de protecţie emis împotriva sa, la data de 31.05.2018, de o instanţă civilă, care-i interzicea să se apropie de persoana în cauză la mai puţin de 100 metri”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Agresorul a fost condus la sediul Poliţiei pentru audiere şi a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 4 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite