Anchetă penală la vârful Inspectoratului de Poliţie Galaţi. Cinci ofiţeri, cercetaţi pentru abuz în serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhivă
sursa: Arhivă

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi face cercetări într-un dosar penal în care sunt vizaţi cinci ofiţeri cu funcţii de conducere în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. Ei sunt acuzaţi de abuz în serviciu, fals intelectual şi uz de fals, toate în formă continuată.

În ancheta penală sunt vizaţi cinci ofiţeri cu funcţii de conducere din cadrul Inspectoratului de Poliţiei Judeţean Galaţi. Este vorba de un dosar din 2019, care a ajuns acum la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Potrivit unor surse judiciare, printre neregulile găsite de procurori sunt pontajul şi plata defectuoasă şi discreţionară a orelor suplimentare ori modul de acordare a salariilor de merit, avansările, transferurile în cadrul IPJ Galaţi.

 „În cauza penală sunt efectuate cercetări cu privire la fapte presupus a fi comise de cinci ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi. În cauză, nu a fost pusă în mişcare acţiunea penală, până în acest moment

În raport cu stadiul actual al cercetărilor, în sensul că nu au fost audiate toate persoanele împotriva cărora s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, necesitatea suplimentării materialului probator în cauză, precum şi pentru efectuarea altor activităţi operative, acestea sunt, la acest moment, informaţiile cu caracter public pe care vi le putem comunica", a transmis Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Cum a fost încătuşat şi imobilizat un bărbat, în plină stradă, după ce a făcut scandal într-un restaurant VIDEO 

Studentă la Medicină, moartă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, după diagnostice greşite. Mama: „Avea dureri groaznice, iar chirurgul i-a spus că se alintă“

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite