Accident provocat de un şofer băut. A pătruns pe contrasens cu maşina, lovind frontal un alt autovehicul care circula regulamentar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: GSDG
Foto: GSDG

Un bărbat de 37 de ani este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, după ce a provocat un carambol rutier, lovind cu autoturismul pe care îl conducea o altă maşină, care a fost proiectată într-un alt autovehicul.

Pe 5 martie, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Galaţi, a condus autoturismul pe strada Drumul de Centură, din localitate, şi în apropiere de intersecţia cu strada Oltului a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar.

”În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-o altă maşină care circula în faţa sa, pe aceeaşi direcţie de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto al celui de-al doilea autoturism, un bărbat de 64 de ani, şi a unei femei de 60 de ani, pasageră în acesta. Victimele nu au necesitat internarea în spital”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele său au fost deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite