Accident de circulaţie cu patru victime pe DN 26, în apropiere de Galaţi. Două maşini s-au izbit violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Una dintre maşinile implicate în accidentul de pe DN 26 FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi
Una dintre maşinile implicate în accidentul de pe DN 26 FOTO Grupul Şoferilor din Galaţi

Potrivit poliţiştilor, accidentul a fost provocat de o manevră imprudentă a unuia dintre şoferii maşinilor implicate în coliziune. Acesta a încercat să întoarcă maşina, însă a făcut acest lucru fără să se asigure, într-o zonă cu linie continuă.

Grav accident de circulaţie, luni, pe DN 26, în zona localităţii Vânători, aflată la câţiva kilometri de municipiul Galaţi. Patru persoane au fost rănite după ce două autoturisme, care circulau pe direcţia Galaţi-Folteşti, au intrat în coliziune.

„Un şofer în vârstă de 54 de ani, aflat la volanul unei maşini, pe DN 26, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere, dar nu s-a asigurat şi nu a acordat prioritate maşinii care circula în spate, pe aceeaşi direcţie de mers, maşină la volanul căreia se afla un şofer de 18 ani. În urma coliziunii au fost răniţi şoferul primei maşini, care era singur în maşină, şoferul celei de-a doua maşini şi doi pasageri din aceasta – un bărbat în vârstă de 41 de ani şi altul în vârstă de 48 ani”, a explicat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei patru răniţi au fost transportaţi în stare stabilă la Spitalul de Urgenţă Galaţi, bărbatul în vârstă de 41 de ani având cele mai grave răni.

Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool. Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite