Vincon a reprezentat Vrancea la Târgul Internaţional de Vinuri de la Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La eveniment au mai participat alte 11 companii din industria vinului românesc.

În perioada 17-19 mai, în Anglia, la Londra, a avut loc Târgul Internaţional de Vinuri, eveniment la care judeţul Vrancea a fost reprezentat de producătorul Vincon.

Pe parcursul celor 3 zile ale acestei manifestări, expozanţii români au luat parte la conferinţe şi au organizat la stand promovări zilnice ale produselor şi serviciilor pe care le oferă la export, pentru atragerea potenţialilor parteneri şi iniţierea de contacte cu aceştia şi cu alţi specialişti care au vizitat târgul.

Ambasadorul României, Ion Jinga, a vizitat pavilionul României şi a apreciat selecţia de vinuri expusă de firmele româneşti, asigurându-le de sprijinul ambasadei privind intensificarea acţiunilor de promovare a vinurilor româneşti în Marea Britanie.

Târgul Internaţional de Vinuri de la Londra este una dintre cele importante manifestări din Europa la care participă importatori, comercianţi, producători, agenţi, deţinători de restaurante, somelieri, oferind oportunitatea întâlnirii furnizorilor şi producătorilor din domeniu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite