VIDEO Primarul Focşaniului contestă amenda primită din partea Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristi Misăilă
Cristi Misăilă

Cristi valentin Misăilă spune că s-a conformat primei decizii, de sancţionare cu avertisment şi nu era nevoie să fie sancţionat a doua oară.

Primarul municipiului Focşani a fost sancţionat pe 16 ianuarie de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, după ce pe pagina sa de Facebook a făcut aprecieri negative la persoane de etnie romă. Acesta primise şi în anul 2017 un avertisment în aceeaşi speţă, dar acum Cristi Misăilă a fost obligat la plata unei amenzi de 2.000 de lei şi la publicarea comunicatului CNDC pe site-ul Primăriei Focşani.

Până acum primarul nu făcut acest lucru, precizând că nu a primit comunicarea de la CNCD.  Mai mult, Misăilă nu recunoaşte fapta şi spune că va contesta sancţiunea CNCD, după ce va primi o înştiinţare oficială.

”O voi contesta, pentru că poate aţi văzut motivul pentru care s-a aplicat această sancţiune: menţinerea pe contul meu de socializare a unor comentarii care aduceau discriminarea unor persoane de etnie romă. Total greşit, le-am şters”, a susţinut primarul Cristi Misăilă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite