VIDEO Jandarmii vrânceni, în acţiune de deszăpezire la Gologanu şi Tătăranu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii Ministerului de Interne s-au mobilizat astăzi pentru scoaterea oamenilor de sub nămeţi. Zeci de jandarmi au ajutat la deszăpezirea persoanelor în vârstă din comunele vrâncene Gologanu şi Tătăranu. Mulţi dintre săteni nu ieşiseră din case încă de sâmbătă şi nu mai credeau că-i va ajuta cineva.

Comunele Gologanu şi Tătăranu se numără printre localităţile vrâncene unde ninsoarea abundentă şi viscolul au creat mari probleme. Timp de 3 zile mulţi localnici, în special, oameni în vârstă, nu au putut ieşi din case. Nu i-a întrebat nimeni dacă au nevoie de ceva şi nici nu a venit nimeni să-i ajute.

Dar sunt şi bătrâni care nu-şi pot deszăpezi singuri gospodăria. Ei au trăit cu speranţa că, până la urmă, vor fi ajutaţi de cineva, consăteni, jandarmi sau chiar ziarişti.


Efectivele Ministerului de Interne sunt pregătite pentru un nou val de ninsori. Meteorologii au anunţat din nou căderi masive de zăpadă, vânt puternic şi temperaturi scăzute. Judeţul Vrancea intră de miercuri dimineaţă sub incidenţa codului portocaliu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite