VIDEO ACL reclamă nereguli la tragerea la sorţi pentru şefii de secţii de votare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tragerea la sorţi a avut loc la Tribunalul Vrancea
Tragerea la sorţi a avut loc la Tribunalul Vrancea

Nini Săpunaru şi Costică Neaţă, spun că au găsit nereguli în derularea tragerii la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor şi vicepreşedinţilor secţiilor de votare în mai multe localităţi în acre au primari.

Alianţa Creştin Liberală-Filiala Vrancea aşteaptă răspunsuri de la preşedintele Tribunalului Vrancea în legătură cu modul cum s-a realizat tragerea la sorţi pentru desemnarea preşedinţilor secţiilor de votare.

Nini Săpunaru a spus că nu s-a mai repetat episodul „scandalos” de la europarlamentare, dar că şi acum sunt unele probleme cu listele, pentru că mai multe persoane avizate de Autoritatea Electorală Permanentă pentru a face parte din secţiile de votare nu se regăsesc nici pe listele de admişi, nici pe cele de respinşi.

“La Păuneşti, sunt cel puţin patru persoane avizate de AEP şi care nu apar nici pe lista de admişi, nici pe cea de respinşi, făcându-ne să credem că numele lor nu au fost introduce la extragere”, a spus Nini Săpunaru.

1

Liderii ACL au mai spus că vor face o sesizare la Biroul Electoral Judeţean cu privire la fluturaşii pe care-i împarte Poşta Română, la dispoziţia PSD, în care prezidenţiabilul Klaus Iohannis este acuzat că dacă va ajunge preşedinte va tăia pensiile.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite