FOTO Schelele de pe Monumentul Unirii, acoperite cu mash-uri cu imaginea obeliscului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monumentul va fi acoperit integral  FOTO: Ştefan Borcea
Monumentul va fi acoperit integral  FOTO: Ştefan Borcea

Decizia a fost luată de organizatorii Festivalului de Blues care va avea loc în acest week-end la Focşani, împreună cu autorităţile locale.

Imaginea urâtă creată de schelele  care tronează de aproape jumătate de an pe obeliscul  din Piaţa Unirii i-a determinat pe organizatorii Festivalului de Blues de la Focşani să găsească o soluţie astfel încât oaspeţii prezenţi la eveniment să nu plece cu o imagine urâtă din Focşani.

Cu acordul autorităţilor locale, schelele şi obeliscul au fost acoperite cu un mash mare, cu imaginea cunoscută a monumentului .

Organizatorii îşi doresc ca obeliscul să rămână acoperit şi după festival, având în vedere că mai durează ceva timp până vor începe lucrările de consolidare.

monument

Focşani Blues Festival se va desfăşura anul acesta în intervalul 8-10 septembrie şi este susţinut de o echipă din domeniul industriei textile din Vrancea. Iniţiatorul şi organizatorul acestui festival este ”Asociaţia Culturală ESTICA”, fiind nou membru activ al E.B.U. - European Blues Union, cu suportul financiar al partenerilor sponsori.

Trupele invitate sunt printre cele mai cunoscute din lume.

image
monument
Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite