FOTO Gropi umplute cu nisip, noua modă în materie de peticire a străzilor din Focşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nisipul a înlocuit asfaltul  FOTO: Ciprian Epure
Nisipul a înlocuit asfaltul  FOTO: Ciprian Epure

Muncitorii de la Direcţia de Dezvoltare şi servicii Publice Focşani au fost surprinşi în timp ce peticeau gropile din asfalt cu nisip.

După dezgheţ, străzile din Focşani arată în aceste zile ca după bombardament. Aceleaşi cratere care apar an de an în asfalt pot fi întâlnite peste tot prin oraş, şoferii la rândul lor fiind nevoiţi să facă slalom printre gropi.

Nu mai punem la socoteală mizeria generală din oraş de la acest moment, noroiul şi gunoaiele invadând întregul oraş.

În acest context, muncitorii de la Direcţia de Dezvoltare şi Servicii Publice Focşani au fost surprinşi pe strada Mărăşeşti în timp ce peticeau gropile, dar nu cu asfalt, cum ar fi normal, ci cu nisip.

asfalt cu nisip

Probabil este un nou concept în materie de bătaie de joc la adresa populaţiei acestui oraş. "Aceasta este faţa adevăratului Focşani şi a administraţiei ce conduce acest oraş de mulţi ani. Ar fi comic dacă nu ar fi tragic, gropile astupate cu nisip. Oare, dar oare, cum să mai acceptăm aşa ceva la conducerea administrativă a acestui oras oropsit de aceste persoane care parcă ne provoacă cu dispreţul lor!?", spune focşăneanul Ciprian Epure, autorul fotografiilor.

Acţiunea vine după ce în şedinţa de consiliu de joi seara s-au aprobat indicatorii economici pentru o sumă întreagă de străzi din oraş care trebuie reparate pe bani foarte mulţi.

asfalt cu nisip

Este vorba despre străzile Coteşti, Unirea Principatelor, Popa Şapcă, George Coşbuc, Ghinea Dorinel, Gh. Magheru, Dornişoarei, Fundătura Dornişoarei şi Teiului, pentru care se fac studii topo şi geo.

2
FocşaniPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite