Femeie din Coteşti, omorâtă în bătaie de partenerul de pahar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anchetatorii cercetează crima
Anchetatorii cercetează crima

Crima a avut loc miercuri seara, dar autorul a fost abia azi dimineaţă reţinut de poliţişti şi dus la Parchet, la audieri.

Poliţiştii vrânceni anchetează o crimă comisă în urmă cu două zile în comuna Coteşti. O femeie în vârstă de 35 de ani, Mirela Voicu, a murit în condiţii încă neelucidate, suspect principal fiind Marian Buzescu, un bărbat din localitate, cu care victima obişnuia să bea.

“Victima era cunoscută cu viciul beţiei şi a decedat la locuinţa lui Gică C., unde domicilia fără forme legale. După ce a adus-o acasă, B. Marian a aşezat femeia pe un pat, a învelit-o cu o plapumă, spunându-i proprietarului că fata este obosită şi se odihneşte. La scurt timp a plecat din locuinţă fără a-l anunţa pe proprietar. În urma examinării sumare a corpului decedatei au fost identificate urme vizibile de echimoze şi escoriaţii la nivelul capului, a gâtului şi a membrelor”, a precizat insp. pr. Bogdan Toader, purtător de cuvânt IPJ Vrancea.

Suspectul principal a fost depistat abia azi dimineaţă, după ce s-a ascuns de oamenii legii încă de miercuri seară. Buzescu a fost dus la audieri la Parchet.

Mai puteţi citi:

Românul suspectat de FBI că şi-a ucis soţia şi fiul în Texas, prins la Lepşa

Focşănean căutat pentru o tâlhărie urmată de moartea victimei în Germania, acum 17  ani, prins în municipiu şi lăsat liber de judecători

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite