Casa de Pensii Vrancea caută personal pentru recalcularea pensiilor. Posturile sunt pe perioadă determinată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dosare de pensii
Dosare de pensii

Prin aceste angajări se doreşte acoperirea deficitul de angajaţi care să participe la procesul de evaluare a celor aproximativ 5 milioane de pensii din sistemul public aflate în plată.

Ministerul Muncii şi-a asumat finalizarea procesului de digitalizare a celor 5 milioane de dosare de pensii până la sfârşitul lui 2022. Pentru a putea respecta acest termen, este nevoie de suplimentarea personalului din casele de pensii din toată ţara.

În Vrancea, Casa de Pensii se va începe de vineri, 27 august, procesul de recurtare a 16 oameni care îşi vor desfăşura activitatea în baza unor contracte individuale de muncă încheiate pe perioadă determinată, până la 31 decembrie 2022.

Este vorba despre 13 posturi de consilier debutant, cu studii superioare şi trei posturi de referent debutant, cu studii medii. Candidaţii vor depune dosarele la sediul Casei Judeţene de Pensii Vrancea, cu sediul în str.Brailei, nr.3bis, camera 56, începând cu 27 august şi până pe 30 august.

Dosarele transmise după data limită indicată în anunţul de selecţie, precum şi cele incomplete vor fi respinse.

"1. proba de selectare a dosarelor: in termen de maximum o zi lucratoare de la data expirării termenului de depunere a dosarelor;
2. proba scrisă: în data de 06.09.2021, ora 10.00, doar acei candidaţi care au fost admisi la proba de selectie a dosarelor. Locul desfasurarii probei scrise va fi afişat la sediul instituţiei şi pe pagina de internet www.cjpvn.ro în momentul afişării rezultatului probei de selectare a dosarelor.
3. proba de interviu: în termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, se arată în anunţul care poate fi consultat mai jos.

Anunt Concurs Posturi de Natura Contractuala Pe Perioada Determinata by Borcea Stefan on Scribd

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite