Brazi lucrați la croșetă, pentru o cauză umanitară. Unul a făcut senzație de Ziua Națională a României VIDEO

0
Publicat:

O vrânceancă, ajutată de încă 25 de femei, a realizat în preajma sărbătorilor ceva inedit: doi brazi croșetați.

Bradul a fost croșetat la o șezătoare FOTO: facebook
Bradul a fost croșetat la o șezătoare FOTO: facebook

Alisa Hârcan, din Vrancea, a avut inițiativa, iar brazii au fost cusuți la o șezătoare organizată în comuna Cârligele, în luna septembrie.

Un brad este confecționat din 600 de pătrate croșetate. Are înălțimea de 2,80 metri și diametrul de 1,20 metri.

La croșetarea brazilor au participat inclusiv două românce stabilite în Italia. ”Eu dețin un canal de youtube – Doctor Crochet – care a strâns 31 de mii de abonați. Este proiectul Doctor Crochet. Femeile care au participat la croșetarea brazilor sunt abonate ale canalului și au croșetat câte 50 de pătrate de fiecare, cu latura de 10 cm. Una dintre participante, Niculina Mitrache, a compus și o poezie cu acest prilej.”, a spus Alisa Hârcan pentru Vrancea 24.

Unul din brazi și-a găsit, deja, locul: la Destiny Park Băneasa. De Ziua Națională a României, copiii și adulții au dansat în jurul bradului amplasat în centrul comercial.

”Cel de-al doilea brad îl am acasă. Vreau să-i găsesc un loc, să se bucure cât mai multă lume de el. Totodată, mi-aș dori să fie inclus într-o acțiune umanitară, într-o licitație în scop caritabil, iar banii strânși să fie donați copiilor nevoiași, pentru a le aduce un zâmbet de sărbători.”, a mai spus Alisa Hârcan.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite