Biblioteca „Duiliu Zamfirescu”, Promenada Mall şi cluburile din Focşani organizează petreceri de Halloween

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Costumaţii trăsnite, ţipete înfricoşătoare, râsete malefice şi băuturi la promoţie. Sunt doar câteva dintre surprizele de care vor avea parte adepţii sărbătorii de Halloween.

Decorate în în spiritul sărbătorii de Halloween, cu ospătari şi barmani deghizaţi, cluburile din Focşani îi invită pe focşăneni la petreceri de zile mari.

De pildă, clubul Extrem va premia deseară, dar şi sâmbătă cele mai originale şi haioase costume, clienţii fiind întâmpinaţi şi cu o sumedenie de oferte la băuturi, printre care şi specificul Bloody Mary. Muzica va fi asigurată de dj Frankie.

Şi în Pulse Studio, vrăjitoare, magi , îngeri , demoni , zâne şi tot felul de ciudăţenii vestimentare, capete sculptate în dovleci şi alte personaje înfricoşătoare sunt admise în cadrul unei petreceri tematice deja obişnuite an de an, care va avea loc mâine seară.

Focşănenii care aleg să petreacă Halloween-ul în Club Hypnotic vor avea parte de o poveste de neuitat, spusă în soaptă la lumina lumânăriilor, printre pânze de paianjen şi personaje fascinante. Nu vor lipsi concursurile inedite şi muzica de calitate mixată de dj Suru.
Noaptea spiritelor vine şi Times Music Club, precum şi în pub-urile Irish şi Times.

Petrecere pentru copii

Şi prichindeii din Focşani vor avea parte de o inedită petrecere de Halloween organizată de Promenada Mall, duminică, de la orele 18.00. „Celor mici li s-au pregătit jocuri specifice sărbătorii de Halloween, momente de magie-jonglerie, dansuri, jocuri-concurs precum: ,,Cel mai înfricoşător dovleac", "Cursa cu dovlecei", ,,Cea mai frumoasa mumie din hârtie igienică", ştafeta cu punguţele surpriză, face painting, baloane de săpun şi dansuri", precizează Alina Lungu, specialist marketing în cadrul Promenada Mall.

Carnavalul personajelor din basme

În spiritul sărbătorii de Halloween, Biblioteca Judeţeană "Duiliu Zamfirescu" Vrancea - filiala Sud va organiza cea de-a cincea ediţie a Carnavalului personajelor din basme. Manifestarea devenită deja tradiţie va avea loc luni, 31 octombrie, începând cu orele 17.00, în hipermarketul Carrefour.

În acest an vor participa elevii de la Şcoala "Nicolae Iorga", coordonaţi de profesoarele Cristina Chiriţă şi Nicoleta Dănilă, elevii Şcolii "Alexandru Vlahuţă" şi liceenii de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret" Focşani, coordonaţi de profesoara Elena Vîlcu.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite