Ajunge primar cu un singur vot, dar îşi face campanie electorală de mama focului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vasile Bratosin, actualul edil al comunei Păuleşti, este singurul candidat la fotoliul de primar din Vrancea care nu are contracandidat în cursa electorală.

Cel mai liniştit candidat din Vrancea la funcţia de primar în privinţa scorului electoral este actualul edil al comunei Păuleşti, Vasile Bratosin, în vârstă de 65 de ani, care va participa la scrutinul din 10 iunie din partea USL.

Pentru a ajunge din nou primar, îi este necesar doar un singur vot, adică să meargă singur în cabina de vot şi să pună ştampila în dreptul numelui său.

Cu toate acestea, candidatul USL are ambiţii mari şi vrea, nici mai mult, nici mai puţin, ca alegerea sa să fie una reprezentativă pentru comunitate.

În acest sens, Vasile Bratosin şi-a propus să realizeze record de participare la vot, fapt pentru care derulează o campanie electorală ca şi cum ar fi în competiţie cu mulţi pretendenţi la funcţia de primar.

„Vreau cel mai mare procent ca participare la vot din judeţ. Comuna noastră are 1700 de alegători şi contez pe prezenţa la vot a 80% din populaţie. Chiar dacă ajung primar cu un singur vot, eu trebuie să fac campanie electorală. Merg din casă în casă, vorbesc cu oamenii, le spun despre proiectele mele. Am muncit 44 de ani în această comună, 22 de ani în învăţământ, 22 în administraţie iar oamenii au încredere în mine", ne-a declarat edilul Vasile Bratosin.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Focşani despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite