Un tânăr de 23 de ani a evadat din arestul IPJ Dolj. Poliţiştii au făcut filtre rutiere în tot judeţul pentru prinderea lui FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. Foto: Arhivă
Poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. Foto: Arhivă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a evadat din arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, iar poliţiştii au anunţat că au făcut filtre rutiere în tot judeţul pentru prinderea lui.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Doljm, joi seara, poliţiştii s-au sesizat cu privire la faptul că Andrei-Sorin Cruţan, de 23 de ani, din comuna Unirea, a evadat din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj. 

“Cel în cauză are următoarele semnalmente: înălţime 1.77 m, greutate 65 kg, constituţie atletică, faţă ovală, păr scurt şaten, ochi căprui, nebărbierit recent.În momentul  evadării deţinutul era îmbrăcat cu o geacă de culoare verde, prevăzută cu glugă, cu interior roşu, pantaloni închişi la culoare, iar în picioare purta încălţăminte de culoare închisă”, a transmis IPJ Dolj. 

Sursa citată menţionează că tânărul fusese condamnat la executarea a 3 ani închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt, fiind adus în centru, pentru continuarea cercetărilor într-un alt dosar. 

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare. 

“Totodată, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice de căutare a tânărului, fiind mobilizate efective de poliţie de la toate structurile. De asemenea, au fost instituite filtre rutiere, pe raza întregului judeţ în vederea depistării tânărului în cauză şi luării măsurilor legale care se impun”, a mai precizat IPJ Dolj.

Un tânăr de 23 de ani a evadat din arestul IPJ Dolj  foto news
CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite