PSD Dolj a stabilit candidaţii pentru alegerile parlamentare. Vezi aici numele celor care vor candida pentru Camera Deputaţilor şi Senat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Prioteasa a anunţat cine sunt candidaţii pentru alegerile parlamentare din partea PSD
Ion Prioteasa a anunţat cine sunt candidaţii pentru alegerile parlamentare din partea PSD

Preşedintele PSD Dolj a făcut publice numele candidaţilor la alegerile parlamentare. Ion Prioteasa a declarat că parlamentarii care au câştigat un mandat în anul 2008 trebuie să candideze din nou pe acelaşi colegiu. 

Ion Prioteasa, preşedintele PSD Dolj, a declarat că au existat unele probleme în privinţa lui Mircea Geoană şi Florentin Gust, care au părăsit barca PSD, dar acum vor să candideze din nou din partea USL „Unul dintre semnele de întrebare era legat de numele lui Mircea Geoană. Candidatura senatorului Mircea Geoană a fost lămurită. El va canida sub sigla USL. De asemenea şi Florentin Gust, care a trecut prin mai multe partide, apoi ne-a regăsit, va candida pentru un nou mandat pentru că i s-a promis că va candida din nou sub sigla USL într-un moment în care a votat alături de partid la demiterea guvernului Ungureanu, a declarat Prioteasa.

Candidaţii pentru Camera Deputaţilor care vor candida din partea PSD sunt: Petre Petrescu, Claudiu Iulian Manda, Valeriu Ştefan Zgonea, Ion Călin şi  Florentin Gust şi Vasilescu Nicolae, care are o funcţie la nivelul structurii centrale a PSD, iar la Senat Mihai Fifor, Florea Voinea şi Mircea Geoană.


Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite