Craiovenii, invitaţi la film. Piraţii din Caraibe, în 3D la „Patria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul căpitan Jack Sparrow, interpretat de Jonny Depp, se va arăta în această seară craiovenilor, în variantă 3D, format prezentat în premieră la cinema Patria.

Suspansul aventura şi umorul rămân ingredientele blockbusterului „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi“, regizat de Rob Marshall. Parnere lui Depp este Penelope Cruz. Filmul începe la ora 21.45. Preţului unui bilet este 20 de lei.

Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional şi RADEF RomâniaFilm au demarat la nivel naţional un amplu proiect de modernizare, proiect din care face parte şi sala cinematografului „Patria” din Craiova.

Începând din decembrie 2010  în doar patru luni au fost lansate în Bucuresti, Călăraşi şi Ploieşti primele săli-cafenea 3D numite Caffe Cinema 3D, urmându modernizarea altor 20 de cinematografe din întreaga ţară.

Până la sfârşitul anului în curs la cinematograful „Patria” din Craiova va fi făcută o investiţie majoră privind conceptul de proiecţie digitală, cinematograful urmând să fie refăcut integral. Sala va purta numele marelui actor român Amza Pellea.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite