Craiova: Vali Bădoi crede că doar Piţurcă mai poate salva Ştiinţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentin Bădoi (alb-albastru) îl aşteaptă pe Piţurcă la Craiova
Valentin Bădoi (alb-albastru) îl aşteaptă pe Piţurcă la Craiova

Fundaşul Universităţii Craiova, Valentin Bădoi, care astăzi a împlinit 34 de ani, este de părere că antrenorul cel mai potrivit în acest moment la echipă este Victor Piţurcă.

Jucătorul crede că un tehnician străin nu ar face decât să complice lucrurile, pentru că ar avea nevoie de ceva timp să se obişnuiască în România, iar situaţia din clasament a Ştiinţei nu permite astfel de experimente. „În acest moment, cred că numai nea Piţi ar putea salva echipa. Ar fi mult mai indicat decât un antrenor străin, căruia i-ar lua mult timp până s-ar adapta la condiţiile din România. Craiova nu ştiu dacă îşi poate permite să rişte cu un tehnician străin, având în vedere situaţia din clasament“, a spus Bădoi, conform mediafax.

Victor Piţurcă ar fi perfect acum, este un antrenor renumit pentru disciplină, pentru seriozitate, are şi atuul că ştie foarte bine echipa, ne cunoaşte, este de aici, e recunoscut pentru eficienţă, pentru urmările pozitive ale unui stagiu efectuat sub comanda sa. Indiferent cine va veni, fie că este Victor Piţurcă sau altcineva, ne va fi foarte greu în retur“, a adăugat Vali Bădoi, care nu ştie nimic de o eventuală despărţire a sa de Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite