Biserica susţine Armata în campania de vaccinare anti Covid-19. „Ne rugăm să nu aibă reacţii adverse“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Mitropolia Olteniei
Sursa Mitropolia Olteniei

Declaraţia îi aparţine Mitropolitului Olteniei care spune că va face tot ceea ce este necesar pentru ca enoraşii să poată depăşi aceste momente grele şi are încredere că oamenii de ştiinţă „primesc luminare“ şi au realizat un vaccin bun.

Inaltpreasfinţitul Irineu, Arhiepiscop al Craiovei si Mitropolit al Olteniei, spune că Biserica va fi în perioada următoare alături de Armată în campania de vaccinare a populaţiei împotriva Covid-19. 

"Este adevărat că ştiinţa îşi spune cuvântul. Şi noi ne-am rugat la Bunul Dumnezeu, ca oamenii de ştiinţă să primească luminare şi să realizeze un vaccin, pentru ca oamenii să poată scăpa mai uşor de această pandemie. Evident că se vor realiza multe prin acest vaccin şi noi ne rugăm acum să nu aibă reacţii adverse, pentru că ştim că orice vaccin are şi o componentă pozitivă, dar şi una negativă", a declarat mitropolitul Olteniei pentru presshub.ro.

Înaltpreasfinţitul Irineu speră ca după vaccinare oamenii să înceapă o viaţă nouă. 

"După această vaccinare, lucrurile vor fi altfel, nu aş putea să spun că viaţa îşi va relua chiar cursul de dinainte, dar, în mod sigur, va fi o viaţă nouă, conştientă şi oamenii se vor bucura în libertate, dar libertate în bine, nu în rău. 

Nădăjduiesc că viaţa oamenilor o să fie mai apropiată de Dumnezeu, de sursa de existenţă, iar dacă am trecut prin aceste greutăţi, ar trebui să şi învăţăm ceva, numai aşa am putea să profităm de această nenorocire. Să-l iubim pe Dumnezeu mai mult, să ne ferim de răutate, de invidie, de mândrie, şi de alte, alte, păcate, care au afectat omenirea mai mult decât o pandemie ca cea de astăzi. Sperăm ca această pandemie morală să se diminueze cât mai mult. Cel care se vaccinează şi cu credinţă nu va avea de regretat absolut nimic", a mai spus mitropolitul Olteniei pentru sursa citată.

Vă recomandăm să citiţi şi:

SUA. O asistentă din Alaska a dezvoltat o puternică reacţie alergică la vaccinul Pfizer. Care este starea ei

Dacia 1300 veche de 44 de ani, transformată într-o bijuterie: „Am făcut-o în memoria bunicului meu” FOTO

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite